Haabjad osalevad vanalaevandusturismi projektis

Eesti Vanalaevandusturismi Projekt

Emajõe lodjaseltsi eestvedamisel on käivitunud Eesti Vanalaevandusturismi Projekt.

Projekt pakub atraktiivseid seiklemisvõimalusi vanalaevandusest ning loodusturismist huvitatud inimestele. Erinevatest ajastutest pärit traditsioonilised Eesti ranna- ning siseveekogude veesõidukid viivad teid looduskaunitele Eestimaa jõgedele, mööda pikaajaliste paadiehitus- ning kalastustraditsioonidega Peipsi ja Võrtsu rannikut ning Väinamere ja Läänemere pisikestele saartele.

Eesti Vanalaevandusturismi Projekt on valminud kuue organisatsiooni koostööl, millest igaüks loodud erineva laevatüübi säilimise ning edendamise jaoks, kuid mis teevad kõik ühiselt koostööd, et pakkuda vanalaevandus- ning loodushuvilisele võimalikult kirevat turismiprogrammi ning seista ühiselt Eesti vanalaevanduspärandi säilimise eest.

Eesti Vanalaevande Ühing ootab Eesti ning välismaa turismifirmasid ning ajakirjanikke tutvuma meie traditsiooniliste laevade ning ühingu liikmete poolt pakutavate teenustega. Tutvumisreis on planeeritud maikuu 3. ja 4. nädalale ning see toimub kahes jaos. Täpne ajakava, majutus- ja toitlustusinfo avalikustatakse lähiajal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s