Soomaa haabjas Eesti UNESCO kaardil

UNESCO ERK-il on valmis saanud Google’i-põhine kaart, mille eesmärk on tutvustada laiemale avalikkusele UNESCO nimekirju ja võrgustikke Eesti näidete varal. Kaart asub aadressil http://www.kaart.unesco.ee ja tutvustab nii eesti kui ka inglise keeles maailmapärandit, vaimset kultuuripärandit, maailma mälu registrit, loovlinnu, biosfääri ala, UNESCO ühendkoole ja UNESCO õppetoole. Iga kategooria kohta on olemas lühikirjeldus koos videoga ja kaardil on märgitud nimekirjadesse ja võrgustikesse kuuluvad konkreetsed paigad koos lühitutvustusega.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s